MY HOME MY LOVE

Välillä sataa kakkaa niskaan ihan runsaamminkin. Sen torstaisen päälle kun tuli vielä kiva puhelu perjantaina. Sellainen, jonka seurauksena on hiukan epävarmaa, että saadaanko mä ja Milla jatkaa meidän asumista uudessa kodissamme. Me ei siis olla tehty mitään väärin, vaan vuokranantajan tytär saattaa tahtoa muuttaa tähän asumaan. Tuntuu hiukan kurjalta edes ajatella, että voisin joutua jälleen pakkaamaan kimpsuni ja muuttamaan neljännen kerran kahden vuoden sisään. Pidän toiveet korkealla siihen asti, kun todella tiedän mitä tapahtuu.

P1010128P1010140P1010133

Yllä viime sunnuntaina otettuja kuvia. Tällä hetkellä täällä on hippasen verran sekasempaa, mä kun olin pyytänyt eiliseksi tuvan täyteen tyttöjä. Pikku sotku ei muuten haittaa mitään, kun sen aiheutti kasa ihania naisia, joiden kanssa sai unohtaa tuon kaiken aikaisemmin mainitsemani ryönän. Ja saatoin mä ehkä jo vähän nauraakin, meinaan sille, että miten musta yhden viikon aikana sukeutui näin huono-onninen :-D

EDIT// sain juuri tiedon, että saadaan jäädä unelmakotiimme asumaan. Juhuuuuuu!