METALLIC ME

Kotiuduin juuri Helsingistä, reissulta, joka oli ihan liian rankka mun fyysiseen olotilaani nähden. Ulkonäkökin oli vähän huvittavan puoleinen, varsinkin siinä vaiheessa, kun olin hikoillut sadan muun ihmisen kanssa Gina Tricotin syntymäpäivillä. Sitä ennen näpsäistiin siskon kanssa musta kuitenkin muutamat asukuvat, joissa näytän yllättäen kaiken muun lisäksi aivan älyttömän pitkältä. Juhuu! Suosittelen lämpimästi rappusissa kuvaamista, jos sieltä siis sattuu löytymään muitakin lyhyen puoleisia pylleröitä. 

DSC08297

DSC08301DSC08296DSC08304


TAKKI MANGO/ HOUSUT&NILKKURIT H&M/ PAITA KAPPAHAL/ LAUKKU 2NDHAND/ AVAIMENPERÄ ANNA DELLO RUSSO FOR H&M(saatu blogin kautta)/ 

Noi housut on muuten ihan älyttömän hienot, jos nyt näin vaatimattomasti saan ilmaista. Ne näyttää nopeesti katsottuna tumman harmailta, mutta ovatkin oikeasti ihan mahtavat, sellaiset metallinhohtoiset violetit. Uskottelin myös itselleni, että noin hienojen housujen kanssa voi muuten näyttää hiukan ryönäseltä. Siispä villakangastakki niskaan ja maiharit jalkaan. 

Ja nyt mä menen tutimaan, huomenna kun pitäisi taas jaksaa lähteä Helsinkiin päin. Väsyttäs niin hitosti, ellen potisi jotain maailman luokan pahinta asukriisiä. Mitä hittoa pukea päällensä bileisiin, joiden pukukoodi on Inspiration? Niiinpä.