IDEALIA

Mua hiukan hihitytti, kun L’Oreal lähetti mulle tässä taannoin testiin paketillisen vaaleanpunaista herkkua ihoa varten. Ei sitä, etteikö mulle kelpaisi syksyn kuivattamaa ihoa hellivät(ja jumalaiselta tuoksuvat) kasvovoiteet vaan siksi, että ne ovat kehitelty erityisesti ikääntymisen merkkejä vastaan. Mua hiukankin paremmin tuntevat kun tietävät, että mulla on jonkinasteinen pakkomielle rypyistäni, tai lähinnä siitä, etten tahdo niitä koskaan ilmaantuvan. Sekopäistä kaksikymppiseltä? Hoho, kyllä. 

DSC08062

Mutta niin, paketista paljastui kaksi erilaista päivävoidetta, toinen normaalille/sekaiholle ja toinen kuivalle. Olen testailllut vasta tuota ensimmäistä ja olen pitänyt siitä oikein kovasti. Se on koostumukseltaan kevyttä, kosteuttavaa ja kuten aiemmin jo mainitsin, tuoksuu ihanalta. Kuivan ihon rasva pääsee testiin sitten myöhemmin talvella, silloin, kun alkaa tuntumaan siltä, että iho irtoaa hetkellä millä hyvänsä. 

Kapea putkilo puolestaan sisältää tehovoidetta pigmenttimuutoksia vastaan. Olen päässyt testailemaan tätä jo hieman, mutta jos totta puhutaan, en voi tällä hetkellä huomata eroa suuntaan enkä toiseen. Ei johdu tuotteesta itsestään, vaan siitä, että mun kasvoni ovat tällä hetkellä niin pahassa kunnossa. Tarvii jatkaa tämän käyttöä vasta sitten, kun olen saanut syötyä aiemmin tällä viikolla saamani antibioottikuurin. Sitten kun mun poskeni ovat toivottavasti taas siloiset :-) 

DSC08069

Muilla kokemuksia kyseisistä tuotteista? Tai Vichyn tuotteista yleensäkin? Mä olen itse käyttänyt niitä jonkin verran ja tykännyt aina kyllä oikein kovasti! Ainoa pettymys oli Pariisista ostamani deodorantin kohdalla. Se kun auttoi yhtä paljon kuin ei olisi laittanut ollenkaan. Ei niin kiva siinä vaiheessa kun vaeltelee pitkin katuja päällänsä se toinen niistä kahdesta t-paidasta, jotka otti reppureissulle mukaansa ;-)

(Niin ja pakko kysyä vielä sitäkin, että tykkäättekö te ylipäänsä siitä, että laitan täällä esittelyyn näitä blogin kautta saatuja tuotteita, joista itse pidän?)