ID INSPIRATION

Eilen oli niin kamalan kivaa ja nyt mä olen niin kamalan väsynyt. Kummastakin edellä mainitusta johtuen(you know, liikaa valkkarii, liian vähän unta) käyn nyt tosi hitaalla. Siispä antaa kuvien puhua puolestaan. Niiden muutaman säälittävän, mitä onnistuin illan aikana tallentamaan muistikortille. Tuo tuolla melkeinpä alimpana oleva on muuten ainoa kuva musta koko iltana. Hienoa Pauliina.

P1010042P1010023P1010038P1010055P1010044P1010053P1010031

Sen voin kertoa, että opinpahan illasta taas sen verran, että a) laita päällesi aina se asuvalinta, jonka meinasit alunperinkin kiskaista yllesi, b) pyydä nyt herranjumala lauantai vapaaksi töistä, jos olet menossa johonkin perjantaina ja c) älä enää ikinä lähde neiti Tissarin kanssa minnekkään, missä tarjoillaan ilmaista juotavaa. Mä taidan tästä viisastuneena painella nyt vällyjen väliin tässä samassa pyjamassa, jossa olen hengaillut koko päivän sen jälkeen kun tulin töistä kotiin. Enpäs tiedä koska olisin viimeksi viettänyt lauantaini kotisohvalla läppärin kanssa. 

PS. kuvat on muuten otettu Olympuksen lainakameralla, sellaisella josta kuulette pian lisää ;-) Mutta ei kummoisempi kuvanjälki, kun ottaa huomioon on että nää on otettu sellaisella ns. puolijärkkärillä. Vai huomasitteko te jotain eroa normaaliin?