FIVE-YEAR-OLD

En ole jostain syystä näyttänyt naamaani kameralla ikuisuuksiin. Kärsin jostain mystisestä tukka-naama-masiksesta, johon saattanee vaikuttaa tuo mun hetki sitten leikattu etupiiskani ja se tosiasia, että vetelen tällä hetkellä edelleenkin niitä antibiotteja tuohon mun yllättäen ilmestyneeseen näppyläkatraaseeni. Mä kuitenkin uskaltauduin ottamaan muutaman pärstäkuva, jotta ette unohtaisi kuka täällä oikein hääräilee. Ja latasin mä ne tännekkin, ihan vain todetakseni, että näytän viisi vuotiaalta. Jes. Ikäkriisistä ei siis tietoakaan(I wish) vaikka ensi viikolla pärähtääkin mittariin taas yksi vuosi lisää. 

DSC08258DSC08280DSC08261

PUPPYFACE! 

Nyt mä taidan yrittää päättää jotkut vaatteet huomista Helsingin reissua varten, jonne ajattelin lähteä siitäkin huolimatta että mun pää on ollut vähän pipi, polvi reistailee ja olo on muutenkin kumman tukkoinen. Ahahah, oon mä sittenki ehkä vähän vanha :-D