TRENDY, CLASSIC OR WHAT?

Voisin pitää pienen ylistyspuheen tämän päiväiselle, ihanan kirpakalle ja aurinkoiselle syyssäälle, mutta taidan jättää väliin. Uskoisin, että teistäkin muutama on saattanut huomata sen. Sen sijaan kuvia vaatteista, joilla raahauduin tänään siskoni luokse mussuttamaan synttärikakkua näin viikon myöhässä. Aika klassisella linjalla mentiin, mutta mikään asu ei ole tylsä, kun siihen yhdistää nahkapöksyt. Eilen nuo samaiset housut muuten päätyivät jalkaan korkeiden mokkanilkkureiden, viininpunaisen liehupaidan ja harmaan paljetticlutchin kanssa. Mutta siitäpä ei tietenkään ole kuvia. Höh.

DSC07498

DSC07522DSC07536DSC07531DSC07519DSC07528DSC07538

HOUSUT+MAIHARIT H&M/ TAKKI VILA/ PAITA KAPPAHAL/ LAUKKU ZARA/ KELLO ESPRIT/ RANNEKORUT MANGO+JC+GINA TRICOT/ 

Nyt keitän itselleni kupposen teetä ja hautaudun peiton alle kera kirjan. Vaikka eilen olikin ihan huippukiva ilta ja tänään vielä mukavaa laatuaikaa sukulaisten kanssa, niin täytyy myöntää, että tässä lähipäivänä on hiukan ketuttanut. Kaksikymppisten ihmissuhdesotkut on välillä niin turhauttavia…