TIK TIK TAK

Tuli tuossa taannoin tilattua Nellyn aleista piristystä tähän hämärään ja harmittavan sateiseen syksyyn. Ostokseni olivat mielettömän järkeviä ja ajankohtaisia: aurinkolasit, kahdet niittiloaferit, tekonahkainen hame ja näin edespäin. Kaikkea tuikitärkeää ja käytännöllistä Suomen talvea ajatellen siis. 

Ehkäpä se kaikkein järkevin(niinku tiettekö oikeesti) oli kuitenkin Espritin kello, joka löytyi hintaan kolmekymmentä euroa(normaalisti muistaakseni satasen). Ihan huippu, massiivinen kellotaulu, joka on kiva lisä mun kellokokoelmiini. Nuo kaikki muut kun ovat täysin erilaisia sekä muodoltaan että luonteeltaan. Eli täysin perusteltu ostos. 

Olin ahkera ja kuvasin teille uutuuden lisäksi myös mun muut kelloni, joita kaikkia tulee itseasiassa käytettyä suht ahkeraan. Jos ei nyt lasketa tuota DKNY:n valkoista, jota toki rakastan, mutten oikein osaa käyttää. Ehkä sit taas, kun pikku timantit ovat lähempänä sydäntäni. 

DSC07967DSC07970

Ensimmäisenä jonossa uutuus, joka pääsi jo eilen ranteeseenkin asti. Oikein jyhky kaveri, ja hyvää pataa melkeinpä kaikkien mun rannekorujeni kanssa. Keskimmäinen puolestaan löytyi taannoin jollain superalella hiukan yli kymmenen euron hintaan ja jälkimmäinen kavereista tuli ostettua muutamia vuosia sitten lahjakortilla, jonka sain ylioppilaslahjaksi. 

DSC07964

DSC07974

Daniel Wellingtonit sain viime keväänä lahjaksi blogin kautta ja erityisesti tuo nahkainen on käytössä alituiseen. Nykyisin noita saa muuten myös hopeisilla yksityiskohdilla ja pakko myöntää, että sellainen olisi oikein haluttu kaveri täällä päässä. Viimeisimpänä ja vähiten käytettynä ylioppilaslahja isältäni. Se on kaunis(eikö olekkin?), mutta tällä hetkellä tosiaan hiukan kaukana mieltymyksistäni.