TAKE THE CROWN

Note-to-myself: älä ota asukuvia sen jälkeen, kun olet nauttinut muutaman lasillisen valkoviiniä. Lopputuloksena on sekalainen kasa kuvia, jossa joko naurat tai yrität olla nauramatta. Täydet pointsit tosin Lauralle, jonka ottamat kuvat olivat kuvattavasta huolimatta oikein kelvollisia. Ja siitäkin tosiasiasta huolimatta että tuo minua ainakin kaksikymmentä senttiä pidempi neitokainen joutui vääntyilemään mitä ihmeellisimpiin asentoihin minua kuvatakseni. 

DSC08105DSC08111

DSC08120

DSC08107

TEKONAHKAHAME JEANE BLUSH/ NEULEPAITA H&M TREND(2NDHAND)/ LAUKKU 2NDHAND/ TAKKI MANGO/ SAAPPAAT VAGABOND(saatu blogin kautta)/ KELLO ESPRIT/

Ja niin, missäs mä sitten oikein olinkaan sitä valkkaria juomassa? MTL-Peppi oli päättänyt järjestää meille bloggaajille ihanan rennon iltaman, jonka missiona oli seurustelun lisäksi Robbie Williamsin uusimman, ylihuomenna julkaistavan levyn kuunteleminen. Sen lisäksi että fiilistelin tuon levyn lävitse maanantai-iltana, mä pääsen myös kuuntelemaan Robbieta livenä. Kolmen viikon kuluttua. Lontoossa! IIIIkkkkh!

Kerrankin oli hyötyä näistä nippelitieto aivoista, jotka muistaa omituisia asioita omituisista asiayhteyksistä. Tietokilpailut on hauskoja, erityisesti silloin, kun niissä pärjää ja niistä voittaa palkinnoksi jotain niinkin messevää kuin matkan Lontooseen.