SIIRTOLAPUUTARHA

Vaikka elämä(tai siis tässä tapauksessa kolmepäiväinen migreeni) potkisi välillä hiukkasen päähän, niin onneksi elämä on silti täynnä positiivisia asioita. Kuten uudet astiat, jotka ostin varta vasten ilostuttamaan aamujani. Siirtolapuutarha-kokoelmani kun kasvoi kulhoilla, jotka on kuin tehty puuron, jugurtin tai hedelmäsalaatin kauhomiseen. Matala teekuppi puolestaan on hauskaa vaihtelua niille loputtomille Iittalan sammioille, joista normaalisti hörpin teeni. 

26.104Kollaasit9Kollaasit8

Ihan kamalasti mä en noista kakkoslaatuisista kaunokaisista maksanut. Kaksi teemukia ja kulhoa kuin rokotti lompakkoani vain reilun neljänkymmenen euron verran. Ja tiettekö, se ei ole raha eikä mikään siitä hymystä, jonka mä väännän vaikka väkisin naamalleni, kun kaivan kauniit astiat esille kaapista. Omituista? Ei. Mahtavaa? Kyllä.