PIMP MY PHONE

Miten pienestä voi materialistinen ihminen olla onneissaan? No vaikka ihan vaan sellaisesta, että maanantaina ennen kouluun lähtöä postimies tiputtaa pikkuisen kirjekuoren eteisen lattialle. Kirjekuoren sisällä oli jotain raidallista ja minttuista. Jotain, mitä liimailin samalla sekunnilla kiinni uuteen Samsung-vauvaani. 

DSC07653DSC07647DSC07631DSC07639DSC07660

Eivätkös olekkin aika söpöt? Maalailin raitakuosin taannoin kuviksen tunnilla, siirsin sen valokuvan muodossa tietokoneelle ja muokkailin siitä itselleni tarrat Design Skinin nettisivuilla(josta siis sain lahjakortin noiden tilaamiseen). Olen aikasmoisen varma, ettei vastaavia tule ihan heti kadulla vastaan :-) 

Mä täällä jo haaveilen, että kuinka makeen printin noilla saisi läppärini aka vaio-vauvani päälikanteen! Täytyy nyt ensin vaan testailla kuinka kestävät nämä tarrat oikein ovat. Ainakin kiinnittyivät puhelimen pintaan kuin unelma, eivätkä ole tässä viikon aikanakaan repsahtaneet yhdestäkään kulmasta. Kokemuksia?