NATURAL, FAIR & DELICIOUS

Lahjat on parhaimmillaan silloin, kuin niitä ei osaa yhtään odottaa. Ja erityisen sydäntä lämmittäviä ne on silloin, kun lahjan antaja on valinnu ne rakkaudella ja ajatuksella. Siksi oli ihanaa saada viime sunnuntaina yllättäen ruskea paperipussukka kummitädiltäni. Se sisälsi lämmikettä kylmiin syysiltoihin eli muutaman paketillisen Clipperin luomuteetä.

Toinen pussin sisältä löytynyt paketti oli vanhaa tuttuani ja yhtä ehdotonta lemppariani: appelsiinilla maustettua valkoista teetä. Se menee alas päivästä ja vuoden ajasta riippumatta ja on minulle jonkinlainen lohtumaku. Sitä kun tulee tosiaan litkittyä aika paljon. Toinen puolestaan oli uusi tuttavuus, mehukkailta omenilta ja kipakalta inkivääriltä maistuva tee, joka sopii täydellisesti syyspäiviin. Varsinkin näihin harmaisiin ja kylmiin, jolloin kurkku on hiukan karheahko ja nokka vuotaa ikävästi. 

9.10DSC075619.101

Mausteinen tee oli hyvää seuraa sekä aamupalalla mussuttamalleni sämpylälle(joka sekin oli kummitätini leipoma) sekä myöhemmin päivällä porkkanapiirakalle(joka puolestaan oli siskoni pyöräyttämä). Jälkimmäinen muuten oli niin pirun maistuvaa runsaan mantelirouheensa ansiosta, että saatoin syödä sitä kaksikin palaa.. 

Kertokaa te mulle, mikä on teidän lemppariteenne? Vinkkejä kaivataan :-)