LOVELY COUPLE

On olemassa asioita, jotka vain yksinkertaisesti kuuluvat yhteen. Tiedättehän, mustikkapiirakka ja vaniljajäätelö, asukriisi ja järkyttävä kiire…mitä näitä nyt on. Maanantainen asu oli täynnä samanlaisia parivaljakoita. Jostain syystä lauantain lässähtäneet kiharat ovat edelleen päässäni lähes jokaisena maanantaiaamuna. Ja jotenkin tuo viininpunainen mekko saa aina seurakseen tuon ruudullisen kaulahuivin. Ja noiden mokkasaapikkaiden yhdistämisestä joka ikiseen mekkoon….siitä ei varmaan tarvitse edes mainita. 

DSC07833DSC07824DSC07830

MEKKO NEWLOOK/ MOKKALAUKKU MANGO/ KAULAHUIVI GINA TRICOT/ 

BIKERTAKKI SEPPÄLÄ/ 


Jos mietitte muuten mikä tuota mun ihoani vaivaa, niin pakko kertoa etten todellakaan tiedä. Ihotautilääkärikin on varattu ensi viikolle, mä kun päätin ettei mun tartte koittaa elää tän mun naamani kanssa. Se on kesän jälkeen ollut niin huonossa kunnossa, että mua alkaa pikku hiljaa ottaa pannuun(ja pahasti). Kaukana siitä siloposkesta, joka kävi lähes päivittäin ilman meikkiä ihmisten ilmoilla. Ihmeparantumista odotellessa! 

Nyt vaihtamaan autoon talvirenkaat. Jep, luitte oikein…..hiton syksy.