INSPIRATION, WHERE ARE U?

Mun aivot jumittaa tällä hetkellä jotenkin erityisen pahasti. Tiedättehän, ei oikein kiinnosta tehdä mitään tai jos tekee, niin se ei oikein tunnu miltään. Raukkamaisesti tekisi mieli kutsua tätä syysmasennukseksi, mutta se kuulostaa aina liian helpolta selitykseltä. Jostain syystä nyt ei vaan huvita mikään. Ei myöskään pukeutua. Vaatehuone on pakattu piukkaan vaatteita, mutten keksi mitään päälle laitettavaa. Huvittavaa. 

Tänäänkin. Vapaa päivä, rajattomasti aikaa laittautua ja mä käppäilen ovesta ulos jälleen kerran hyvin mustanpuhuvana. Yritä tässä nyt inspiroida jotakuta teitä siellä ruudun ääressä, kun oma pukeutuminen naurattaa itseäänkin. 

17.10

17.101


PAITA 2NDHAND/ TRENSSI MONKI/ NAHKAHOUSUT, HUIVI + LAUKKU H&M/ 

NILKKURIT ELLOS/ 

Laukku sentään on uusi ja oikein mieluinen sellainen. Se nielee sisäänsä naurettavan paljon tavaraa, näyttämättä silti liian valtavalta tällaiselle pygmille. Viikonlopun visiitillä Poriinkin kaunokainen oli mun mukanani ja mahdutti itseensä aika taitavasti kaiken baarimekosta neulepaitaan. Se tosin tuli paljon kevyempänä takaisin, sillä joku saattoi hiukan huppelissa hukata muun muassa puolet meikkipussinsa sisällöstä. Hyvä minä, ei harmita.