IMAGINE ME

Ootteko jo selvinnyt eilisen postauksen kuvaähkystä? Toivottavasti, sillä mulla olisi teille tarjolla jotain, mitä olen tuijottanut kohta viikon putkeen. Sanoin jo alkuviikosta olevani innoissani talvipastelleista ja mun on pakko myöntää, että fiilistelen niitä utuisen pehmoisia sävyjä paljon enemmän kuin menneenä keväänä tai kesänä yhteensä. Mä satun myös palvomaan kauniita valokuvia ja yllätyksellistä taidetta. Ja mä rakastan Monkia. 

Mikä näitä kolmea yhdistää? No nuo neljä alapuolella olevaa kuvaa, joita voisin tuijottaa ikuisuuden. Niin kauniita. Niin herkkiä ja pehmoisia. Niin mielikuvitusta ruokkivia. 

Koko näytön kaappaus 3.10.2012 203726.bmpKoko näytön kaappaus 3.10.2012 203639.bmpKoko näytön kaappaus 3.10.2012 203748.bmpKoko näytön kaappaus 3.10.2012 203707.bmp

Kuvat: Monki AW12/Imagine Me

Yritän hillitä itseni ja olla kreppaamatta hiuksiani. Valkoisen luomivärin jätän myöskin edelleen sille 16-vuotiaalle itselleni. Mutta takuuvarmasti aion yhdistää pastelleja metsänvihreään, viininpunaiseen ja harmaaseen. Heti kun keksin vain, että miten. 


Onko joku siellä ruudun ääressä yhtä lumoontunut kuin minä? 

PS. Ihan mielettömän näköinen tuo viimeisen kuvan neulepaidan alta tuleva liehuke. Tarvinnee selvittää mistä vaatekappaleesta tässä oikein on kyse. Mun printtikankaille sykkivä sydämeni taisi meinaan ottaa muutaman ekstralyönnin juuri.