CLIPPER NEWS

Sähköpostiin kilahti aamulla iloisia uutisia meille kaikille teen ystäville. Clipperiltä kun pärähti juuri ilmoille uusi yrttiteesarja, joka sisältää yhteensä kuusi teemakua(ja olihan siellä kaksi aika herkullisen kuuloista luomukahviakin). Viimeisimpään teepostaukseen tuli niin paljon kommenttia, että ajattelin tämän kiinnostavan teitäkin :-) 

DSC07738DSC07729

Tänä aamunakin juotiin Clipperiä ja yhtä mun lempparia: Detox-teetä. 

Uutuuksien esittelyt suoraan Milttonin lähettämästä lehdistötiedotteesta: 

Rise & Shineyrittitee on herkkä mutta pirteä makuyhdistelmä sitruunaruohoa ja Lippia-mausteyrttiä sekä lakritsinjuurta. Raikkaan makunsa puolesta se sopii erityisesti päivän ensimmäiseksi teekupiksi herättämään elimistöä päivän askareisiin. Rise & Shine -teessä maistuu vahvasti Yerba maté -yrtti, jota esiintyy erityisesti Etelä-Amerikan alueilla. Yrtti sisältää itsessään kofeiinia, jonka takia sillä on luonnollinen piristävä vaikutus.

After Dinner Mints teemaku on oikea valinta, kun ruoan päätteeksi kaipaa vielä kupin kuumaa juomaa. Teessä olevan piparmintun kerrotaan edistävän ruoansulatusta. Maun muut ainekset, fenkolinsiemen, minttu ja inkivääri, pehmentävät teen makua. Tee maistuu virkistävältä, ja rahoittaa samalla vatsaa.

Love Me Truly chai yrttitee on hellyttävä yhdistelmä kanelia, inkivääriä, kardemummaa ja neilikkaa. Nämä luonnolliset ainesosat muodostavat yhdessä harmonisen ja ylellisen chai-teen. Love Me Truly -teen nimi kertoo kaiken – tee sopii täydellisesti oman ajan hetkeen, kun keskipisteessä on teenjuoja itse.

Cloud Nine -yrtti-hedelmätee tuo tuulahduksen kesää sateisen syksyn keskelle. Cloud Nine -teen kevyessä ja hurmaavassa maussa korostuu kolme kesäistä makua: seljankukka, sitruunaruoho ja omena. Niiden lisäksi tee sisältää roobois-yrttiä, ruusunmarjaa, malvaa ja lakritsinjuurta.

Zen Againyrttitee on saanut inspiraationsa kylpylöiden höyryävästä ja pysähtyneestä tunnelmasta. Teen maku on virkistävä yhdistelmä sitruunamelissaa ja mentolin raikasta eukalyptusta. Kupillinen höyryävää Zen Again -teetä sopii erityisesti rentoutumishetkeen, jonka ainoa tarkoitus on unohtaa arjen kiireet. Tee sisältää myös häivähdyksen nokkosta ja ruusunmarjaa.

Snore & Peaceteemaku sopii täydellisesti päivän viimeiseksi nautinnoksi, iltalukemisen seuraksi pehmeään sänkyyn. Rentouttava yhdistelmä kamomillan ja laventelin kukkaisia makuja sekä sitruunamelissaa saa kehon rauhoittumaan ja valmistumaan yöpuulle. Snore & Peace on oikea yrttitee nautittavaksi juuri ennen valojen sammuttamista.

Nam nam nam! Kaikkia muita on ehdottomasti pakko kokeilla, paitsi tuota Love Me Truly:a. Söpöstä nimestään ja vaaleanpunaisesta pakkauksestaan huolimatta se sisältää jopa kahta mun inhokkiani eli kardemummaa ja kanelia. Yökh.