BLACK&WHITE

Enpäs tiedä koska olisin viimeksi näin tarkkaan kuvannut ostoksiani, mutta huomasin tämän viikkoisissa kotiin viemisissä jotain yhtenevää. Mustaa ja valkoista kaikki tyynni. Ehkäpä se mun sisäinen minimalistini(kyllä, siellä jossain hyvin syvällä on sellainen) yrittää ottaa valtaa tai ehkäpä tuo sateinen todellisuus on huuhtonut viimeisetkin värinrippeet mukanaan.

Mulla oli tiistaina Turun kouluani ja menin päivän lopuksi käymään pikaiseen Myllyssä. Mentaliteetti oli sitä luokkaa, että ostan kaiken mitä haluan, mutta en löytänyt oikein mitään. Paitsi tämän pallokuviollisen, seitsemän(!!) kokoa itselleni liian suuren kauluspaidan. Sen hauska kuosi tervehti mua isojen tyttöjen alerekistä, enkä voinut vastustaa sovittamista koosta huolimatta. Se on mulla enemmänkin mekko tai tunika, mutta oikein hauska sellainen.

Oon yrittänyt löytää uudella vauvalleni suojaisaa kotia, mutta tulokset on olleet suhteellisen surkeita. Lindexin ja Missonin yhteistyön hedelmänä syntyneet, supersöpöt pussukat suorastaan nauroivat, kun koitin tunkea Samsungiani niihin ja H&M:nkin yksilöt tuottivat pettymyksen. Eilen kuitenkin lykästi KappAhalissa, kun valkoinen kaulanauhallinen kaveri ilmoittautui prinssi Oikeaksi. Senkin päällä oli alelappu, jonka jälkeen pulitin siitä kuusi euroa.

5.10

KappAhalista lähti mukaan myös paita, jollaista olen etsinyt ikuisuuden. Se on raidallinen, kevyt ja sopii mihin tahansa tilaisuuteen/asuun/päivään. Täydellineeeen.

Kollaasin viimeinen ostos puolestaan on niitä yksilöitä, jotka ovat niin naurettavia, että ne on jo hienoja. Sellaisiahan ei voi ikinä jättää ostamatta. Ja olihan se mun tuosta pulittamani kymppi jo ihan vaan senkin arvoinen, että näin siskoni ja serkkuni ilmeet, kun vetäisin tuon ulos kassista. Bahahahha. 

Tiedättekö muuten mitä superkivaa tänään tapahtuu? Noo, Sami Hedberg tulee Forssaan ja tällä sattuu olemaan jo ennakkolippu ostettuna sinne. Alan varmaan kikattaa heti, kun näen kyseisen herran astelevan lavalle. Nauruntäyteistä lauantaita myös teille muruset!