AdR

Juhhuuu, eilen paistoi aurinko vielä työpäivänkin jälkeen, joten keinovaloa inhoava bloggaaja sai vihdoin kuvattua teille tuon AdR-herkun! Namupala tuli mulle postissa H&M:n tyttöjen toimesta, vaikka en itse pressipäivään päässytkään osallistumaan ja ihailemaan koko mallistoa showroomille asti. Tämä on kuitenkin erityisen hyvä lohdutuspalkinto tuosta(kin) missatusta tilaisuudesta. 

Täällä jo aikaisemmin vilahtanut mielettömän kaunis turkoosi paketti sisälsi tällaisen söpöläisen: 

DSC07253

DSC07242

DSC07255

Vielä se ei ole päässyt käyttöön asti, mutta olen kaavaillut pitäväni sitä avainnipun sijaan laukkukoristeena jossakin mustassa pikku clutchissa tai vaikka ihan sellaisessa valtavan kokoisessa arkisäkissäkin. 

Mitäs tykkäätte? Niin ja meinaatteko ostaa jotain torstaina julkaistavasta mallistosta? Mua himottelee muutamakin asusteihanuus, mutta tarvitsee varmasti ensin tehdä pikainen reality check ton mun asustearsenaalini kanssa ;-) Noita kun on päässyt muutama kertymään tässä…