WHAT IS WRONG WITH YOU

Mä tarvitsisin parisuhdepäivän vaatehuoneeni kanssa. Tai ainakin tuntuu siltä, kun oltaisiin vähän huonoissa väleissä tällä hetkellä. Muistan vaan pintaraapaisun kaikesta siitä mitä se pitää sisällään ja siksi se antaa mulle niin vähän. Tai oikeastaan se heittää syliin joka päivä samannäköiset rytkylät, joissa kulkea tuolla himputin kylmässä syyssäässä. 

Vai keksittekö muuta selitystä sille, että oon lähipäivät(vai viikot?) hiippaillu aikalailla samanmoisessa univormussa? Mekko ja laukku vaan tuntuvat vaihtuvan.. Toisaalta, mitäpä sitä hyvää kaavaa muuttamaan. Nääkin kuteet kun taipui lauantain aikana jopa ihan baareiluun asti, kun mä tapani mukaan hiukan spontaanisti eksyin yksiin kekkereihin ja sieltä vielä tanssimaan niille surullisen kuuluisille pikkutunneille asti. Eikä ketään (ainakaan kehdannut) tullut kysymään, että mitä mulla oikein on päälläni. 

DSC06815

DSC06820

DSC06830

DSC06813DSC06824


MEKKO GINA TRICOT(2NDHAND)/ BIKERTAKKI JA MOKKALAUKKU MANGO/ KAULAHUIVI H&M/ SAAPPAAT VAGABOND(saatu blogin kautta)


Vaatekriiseilyn tuotoksena saatoin ehkä sortua tekemään jättiläismäisen vaatetilauksen ystäväni H&M:n painostuksen alaisena. Niitä muutamia oversize-kokoisia neulepaitoja ja nahkapöksyjä odotellessa, mihihi. Eiku ups, ei mun pitänykkä kertoa teille…