WEIRD-LOOKING

Mulla piti olla teille niin paljon kerrottavaa. Pahoitella sivulauseessa sitä, kuinka hiljenin taas muutamaksi päiväksi vain siksi, että voisin ladata akkuja. Ja hehkuttaa sitä, kuinka mä olen kokonaisen viikon yksinäni kotona, kun kämppis lähti auringon alle lomailemaan(en oo kade). Ja lopuksi ehkä naureskella noille alla oleville kuville, joiden tyttö näyttää jotenkin todella omituiselta, mutta asu puolestaan oikein kivalta. 

Mutta ei tee mieli kirjottaa. Taidan sen sijaan mennä täyttämään järkyttävän kokoisen mukini Clipperin detox-teellä ja hypätä sohvalle katselemaan telkkaria. Ja ehkä käydä kylvyssä ja mennä vaihteen vuoksi ajoissa nukkumaan. Kuulostaa suunnitelmalta! 

DSC06371

DSC06386DSC06414

Neulepaita Monki/ Parka H&M/ Laukku Zara/ Saappaat Vagabond/ 


Asu oli kovin mukava, vaikkei nuo kuvat ehkä ihan mun lemppareita olekkaan. Aleista löydetty neulepaita oli yhtä aikaa ihanan vilpoinen ja lämmittävä. Pidän sen väristäkin oikein kovasti, vaikka en kuvitellut olevani laivastonsininen ihminen. Neuletta enemmän pidän kuitenkin noista saapikkaista, jotka mä tilasin viime talvena blogin kautta saadulla lahjakortilla. Ne on täydelliset. Sopivan yksinkertaiset, joissa on jokin juju. Se juju on muuten koko takasauman mittainen vetoketju. Tarvitsee ottaa niistä kuvaa joskus. 

Nyt teepannun kimppuun, katsellaan huomenna eli silloin kun yritän olla vähän parempi bloggaaja ;-)