SWEET HOME

Tuntuu omituiselta ottaa kuvia uudesta kodistani teille. Kuvissa kun on ne kaikki samat tavarat, jotka ovat muuttaneet mukanani jo miljoonasti ja jotka te olette nähneet lähes yhtä monta kertaa. Olen mä kyllä tässä muuton yhteydessä tehnyt muutaman sisustusoivalluksenkin. On esimerkiksi ihan jees olla vähän pöhkö ja teippailla kivoja kuvia seinille(valokatkaisijasta nyt puhumattakaan), ripotella nurkat täyteen koristetyynyjä ja omistaa enemmän vaaleanpunaista kuin viisi vuotiaana. Oikeasti. Olen meinaan kuullut olleeni taannoin lapsena aikamoinen poikatyttö. 

Tuo vaaterekki-kuva on otettu kämppiksen makkarista, muut ovatkin aikalailla minun sekopäisen lapsellista käsialaani. Vannon, että joskus mä vielä asun sellaisessa simppelissä ja yksinkertaisessa kodissa. Mutta en ihan vielä. 

6.91

6.9

6.92

6.93

6.94

6.95

6.96

Herättikö ajatuksia? Muitakin kuin sen, että omistan vasta kaksikymppiseksi mahdottoman paljon tavaraa. Sitä ei tarvitse siis kertoa. Huomasin sen ihan itse pakatessani koko elämäni muuttolaatikoihin tässä taannoin. Ja tiedättekö, tein sellaisen sisäisen päätöksen, että ajattelin pysytellä tässä taas hetken. Tai ainakin vuoden. 

Kiinnostaisko nämäkin?