SORRY GIRLS

Tiettekö, otan ihan mielihyvin ja avosylin vastaan kaikki henkiset(ja vaikka fyysisetkin) pahoinpitelyt. Sen verta spontaanisti tuli meinaan taas unohdettua blogin/järkkärin/läppärin olemassaolo viime viikon loppupuoliskolla. Onneksi mä sentään menin ja marssin lauantain työvuoron jälkeen ostamaan puhelimen. Ja latasin siihen sunnuntaina pahamaineisen ja erittäin koukuttavan Instagramin. Onpas edes jotain kuvamateriaalia. 

Downloads15

1&2 Testinäpsyjä lipaston päällä lepäävistä sotkuista ja meikäläisen sunnuntaipörröstä. Tai en ole ihan varma voiko tuota kevyesti rastoittunutta(kyllä, se on t eikä v) ja vanhoilla kiharoilla jöpöttävää takkukasaa enää edes kutsua pörröiseksi. Se oli vaan ihan kamala. 

3&4 Mun piti karata sunnuntaina heti aamuhämärissä Helsinkiin moikkaamaan Emmiä, mutta kappas kummaa kun uni maistui paremmin. Rakas pääkaupunkimme kutsui minua siltikin, tosin useita tunteja myöhemmin kun hinasin ahterini Hartwalin aitioon. Daughtry veti hyvin ja Nickelback vielä ihan helvetisti paremmin. Saatoin myös rakastua jälkimmäisen kokoonpanon veitikkamaiseen rumpaliin. Eihän 17 vuoden ikäero(joo, tarkistin Wikipediasta…) paina juur missään? Menisköhän se mun kanssa naikkariin? 

5&6 Eilisen käsikorut ja jotenkin kummasti taaas tuo viininpunainen kaulahuivi. Laitan sen kohta lukkojen taakse. Jos nyt oikein muistan, niin se oli kaulassani viime viikolla, hmmmmn….Viitenä päivänä? Ja tänäänkin laivastonsinisen palmikkoneuleen seurana kun istuskelin kahdeksan tuntia koulun penkillä. Muun muassa kuosittelemassa, niin kuin kuvista voi(ne)tte huomata.

Syksysin terveisin bloggaaja, joka lupaa olla kevyesti aktiivisempi tällä viikolla.