SATURDAY/SUNDAY

Anteeksi tytyt jo toisesta kännykkäkuvien täyttämästä posttauksesta tällä viikolla. Mutta mä kun vähän sillai tahallani jätin kameran kotiin viikonlopuksi asunnon vahdiksi, kun mä itse lähdin ajelemaan siskon kanssa Raumalle. Kaupunkiin, johon mun kaksi ystävääni muuttivat ja jossa allekirjoittanut kävi eilen itse ensimmäistä kertaa. Meillä oli kivaa as always ja olihan tuo Raumakin aika idyllinen ympäristö(sen lisäksi että siellä oli jotenkin ihan uskomattoman paljon komeita miehiä). Taidan mennä toistekkin. 

1&2&3

Kävin ihailemassa vanhan Rauman Marimekon ikkuinoita. Saatoin ehkä hiukan rakastua tuohon bambikuosiin. Supersöpö./

Minä ja mun kaunis isosiskoni, jonka kanssa ollaan täysin erinäköisiä, mutta niin saman luontoisia./

Löysin Lauran valokuvien joukosta otoksen, joka on näppäisty viime syyskuussa Pariisissa. Siinä minä köpöttelen pitkin tunnelmallisia katuja ihan mahtavan kolmikon kanssa. Yksi New Yorkista, yksi Uudesta-Seelannista ja yksi Meksikosta. Siihen kun lisää kaksi suomalaista hupsua, saadaan muutama hiton hauska päivä Pariisissa. 

Downloads19

4&5&6

Vanhan Rauman houkuttelevan näköisiä ravintoloita, joihin suunniteltiin menevämme ensi kesänä mahdottoman pitkille illallisille. Onhan sallittua haaveilla seuraavasta kesästä, vaikka syksy on vasta alkanut?/

Niin no sitä normaalia lauantai-iltaa. Tortilloita ja siideriä, nams./

Ihanan pinkki krysanteemikimppu vanhan Rauman katuja koristamassa. Kannattaa muuten käydä joskus tsekkaamassa noi seudut. Mielettömän kaunista ja tunnelmallista. 

7&8&9

Näytän pikkasen lyhyeltä ja väsyneeltä, mutta pirun onnelliselta. Viikonloppu tuli muuten vietettyä kuvan mukaisessa, hyvin tylsässä vaatetuksessa. Jotenkin ei vaan jaksanut kiinnostaa./

Rauhaisa aamupala sunnuntaiaamuna Lauran luona, mums./

Taisi olla viimeiset terassilla istumiset tälle vuodelle, ellei halua jäätyä kuoliaaksi. Tuolla puolestaan kökötteli ihan tyytyväisenä lämpölamppujen alla, Garage kourassa. 

Downloads20

10&11&12

Niitä mielettömän kauniita pikku yksityiskohtia vanhasta Raumasta. Joka puolella istutuksia, entisöityjä julkisivuja ja vanhalla murteella kirjoitettuja kylttejä./

Viikonloppuseuralaiseni sukkuloimassa Rauman kaduilla./

Vietiin siskon kanssa pieni tuparilahja Lauralle sen uuteen kotiin. Kaikki sopivat kuin nakutettu Lauran romanttiseen, antiikin täyteiseen pikku yksiöön. 

Nyt nukkumaan, palataan ensi viikolla uusilla kujeilla ja toivottavasti hiukan kevyemmällä määrällä näitä puhelinnäpsyjä.