RUSH TO THE ANOTHER POINT

Mua hihitytti ihan vähäsen, kun mun luokkakaverini kehaisi mua erityisen söpöksi perjantaina. On aina mukavaa, ettei ihmiset huomaa sitä, kuinka olen likaisella ja eilisen lettikampauksen kikkartamalla tukalla, pommiin nukkumisen seurauksena kiireessä valituilla vaatteilla ja erityisen väsyneenä liikkeellä. Sen lisäksi mua hihityttää vähän noi alla olevat kuvat. Vai mitäs pidätte allekirjoittaneen poseerausmaneereista? Bahahahhhah. 

3.92

3.91


Mekko KappAhal/ Bikertakki Mango/ Huivi H&M/ Nilkkurit Ellos/ Laukku Pieces(saatu blogin kautta)/ 

Tuo kiireessä kiskottu asu oli muuten sekoitus sekä mun kesäisiä että syksyisiä lemppareitani. Ja aika hyvältä tuo maksimekko vaan näytti edelleenkin, nahkatakkiin ja nilkkureihinkin yhdistettynä. Laukun ja huivin väritkin oli varastettu suoraan mekon sävymaailmasta, sen luovemmaksi mä en aamukiireissäni kyennyt ;-) Vai mitäs te tykkäätte? 

Kiinnostaisko nämäkin?