ROCKMANTIC

Mulla on uudet syysbootsit. Ne on uskolliset seuraajat niille Dinskon puhkirakastetuille kavereille, joille yritän kyllä tehdä vielä jotain pelastustoimenpiteitä. Toivotaan että auttaa. Nämä H&M:n maiharit puolestaan pääsivät testikäyttöön tänään. Olivat kovin lämpöiset ja hyvät kävellä, vaikka köyhdyttivätkin kukkaroa vain kolmella kympillä. Kuvien pönötys puolestaan ei ole kovin mieltä lämmittävää, mutta oli niin mieletön kiire jo kouluun, että kämppis ehti näpsäisemään tasan kahdeksan kuvaa meikäläisestä. Ja puolissa tietysti suu auki :-D 

DSC06759DSC06765DSC06751

Päälle päätyi maihareiden kanssa pitsimekkoa, nahkatakkia ja ainoa laukkuni, johon saan mahdutettua vesivärilehtiön ja kynäkoteloni vaivatta. Yhdistelmästä tuli lopulta ja melkeinpä täysin vahingossa klassinen sekoitus ronskia ja hempeää. Luokkakaverini sanoin tyylini oli rockmantic. Aikasmoisen kelpo termi kyllä tähän yhteyteen! 

Miltäs näyttää mun uudet kenkäkaverit?