QUICKIE

Terve muruset ja sori taas tästä blogissa vallitsevasta hiljaisuudesta! Viikonloppu menee yllättäen täysin kiinni töissä(inventaari, buhuu) ja harmittaa niin hitosti. Olisin mm. voinut mennä Helsinkiin juhlimaan yhden ihanaisen naisen synttäreitä, mutta eipä mittään, teenkin paljon mieluummin kymmenen tunnin työvuoroja koko viikonlopun….. 

No mutta vaikka mä missasinkin Emmin synttärit, niin onpas mulla täällä Forssassakin juhlittavaa. Minun siskoni kun täyttää huomenna vuosia ja aattelin nyt korkata vinkkupullon ja kuunnella ehkä vähän lisää tota yllä näkyvää tyttömusiikkia. Katsokaapa tuo mun ikilempparini Marinan video ja kertokaa mulle, että miksi ihmeessä mä tykkään tuosta niin hiton paljon? ;-) Oliskohan noilla muutamalla suhteellisen kuumalla miehellä jotain tekemistä asian kanssa….. 

Laters, mä meen nyt……hmmn, maistelemaan valkkaria!