PLOT? WHAT PLOT?

Tämän syksyn jumitusasuste on virallisesti löydetty. Jotenkin tuo burgundinen huivi eksyy lähes joka päivä mun kaulaani. Mutta kun se on niin kaunis ja tuntuu sopivan kaikkeen. Siispä en suostu potemaan huonoa omaatuntoa muiden huivieni hylkäämisestä. Saatika siitä, että teitä voisi hiukan alkaa kyllästyttää..

DSC06725

DSC06742

DSC06732

MEKKO GINA TRICOT/ TAKKI 2NDHAND/ KAULAHUIVI H&M/ LAUKKU MANGO/ SAAPPAAT VAGABOND(saatu blogin kautta)/ 

Kuvista kiitos serkulleni, joka sai itsetuntoni pilviin hihitellessään kameran takana, koska näytin kuulemma kääpiöltä jättiläismäisen omenapuun edessä. Ja kiitos myös nauruista, jotka sain kyseisen neidin säikähtämisestä, kun esitin heittäväni häntä kyseisen puun antimilla. Bahahaha. 

Kankeasta poseerauksesta puolestaan kiitokset ihan allekirjoittaneelle itselleen. Mutta kun oli niin kova kiire sisälle katselemaan Iron Skytä. Elokuvaa, jonka aikana yllätin itseni nauramasta uskomattoman monta kertaa vedet silmissä. Juuri sopivan kieroutunutta huumoria tälle naiselle. 

Ja nyt voisin ehkä lopetella tämän aivopierun, jonka punainen lanka taisi kadota heti ensimmäisen kappaleen jälkeen ja suuntaan nukkumaan. Näin vaihteeksi kerrankin ihan ihmisten aikaan. Unia!