PINK GRAPEFRUIT

Joku kävi ilokseni huutelemassa/muistuttamassa tänään postauksen perään, jonka lupasin toteuttaa muutama viikko sitten. Aiheena tietenkin nuo Milttonin tyttöjen lähettämät Neutrogena-tuotteet, joita olen tässä muutaman viikon ajan testaillut. Teistäkin moni tuntui olevan kiinnostunut kyseisistä uutuuksista, joten täältä tulisi minun käyttökokemuksiani, joita silloin taannoin niin kovasti toivoitte. 

DSC06967

DSC06970

Oil-free Moisturiser

Lupaa: pehmentää ja kosteuttaa, tasoittaa ihon sävyä, auttaa poistamaan/ehkäisemään finnejä ja mustapäitä, rauhoittaa ihoa(aloe veran ja kamomillauutteen avulla) sekä jättää raikkaan tunteen koko päiväksi.

Minun mielestäni: jättää ihon pehmoiseksi, hengittäväksi ja sopivan kosteutetuksi, sopii hyvin päiväkäyttöön meikin alle, mutta on minusta turhan kevyt yökäyttöön. 

DSC06985

Daily Scrub

Lupaa: syväpuhdistaa, auttaa poistamaan/ehkäisemään finnejä ja mustapäitä, kuoria kuolleen ihosolukon pois kuivattamatta ihoa, supistaa ihohuokosia sekä rauhoittaa ihoa. 

Minun mielestäni: toimii oikein hyvin joka päiväisenä osana pesurutiineja. Kuorivat rakeet ovat kuitenkin minun makuuni hiukan liian ”pieniä”, jonka vuoksi jouduin käyttämään muutaman kerran viikossa tehokkaampaa kuorintavoidetta. 

DSC06988

Facial Wash

Lupaa: puhdistaa tehokkaasti kuivattamatta ihoa, auttaa poistamaan tehokkaasti finnejä/mustapäitä, rauhoittaa ihoa sekä jättää ihon sileäksi ja raikkaaksi.

Minun mielestäni: täyttää lupauksensa moitteettomasti!

DSC06995

Cream Wash

Lupaa: poistaa meikin ja lian hellävaraisesti, jättää iholle raikkaan tunteen, auttaa poistamaan/ehkäisemään finnejä ja mustapäitä kuivattamatta ihoa, viilentää ihoa sekä auttaa ylläpitämään ihon kosteutta ja pehmeyttä

Minun mielestäni: ihanan mieto ja hellävärainen tuote, joka putsasi hyvin, mutta jätti kasvoille ihanan pehmoisen fiiliksen. Superputsareihin tottuneet aivoni kuitenkin kaipasivat hanakasti kasvovettä tämän seuraksi(jollaista harmikseni ei kuulunut sarjaan ollenkaan).

Mahdollisesti heränneet lisäkysymykset ehdottomasti sitten tuonne kommenttilaatikon puolelle! Nyt unille kasvopesun kautta ;-)