MIX-AND-MATCH

Balleriinat ei näyttäneet musta yhtään liian kesäisiltä eilen. Ne näyttivät kepeiltä ja kauniilta, vaikkakin hiukan kärsineiltä muutaman hädin tuskin helteisen kuukauden jäljiltä. Ja jotenkin kumman tasapainoisilta syksyisen neuleen kaverina.

Uskottelin niiden tasapainoittavan vaikutuksen heijastuvan myös tuohon värisekamelskaan, jonka kiskaisin kiireessä aamulla päälleni. Voisi luulla, että tavoittelin jotain rennon huoletonta hipsterimeininkiä tai vaihtoehtoisesti ottaneeni mallia puliukoilta. Mutta ei. Kunhan mätsäilin vaatehuoneesta niskaani kivoja värejä ja materiaaleja, jotka lämmittivät kehon lisäksi myös mieltä. Tämän teki erityisesti tuo H&M:n uusi neulepusero, jossa on puuvillan ja tekokuitujen lisäksi myös hiukan angoraa. Pikku pupusen haituvat kun lämmittävät juuri sopivasti syystuulien keskellä.

18.9

18.91
18.92

NEULEPAITA, VAHAPINTAISET FARKUT + BALLERIINAT H&M/ FARKKUTAKKI + SORMUS 2NDHAND/ PIKKULAUKKU SEPPÄLÄ/ RANNEKORU FOREVER21/ KELLO REGAL/ PAULIINA-KORU NIMESI.FI/ RISTIKORU GINA TRICOT/

Mitäs tykkäätte pallerot? Oonko ihan sekasin, vai sillai sopivasti vaan? ;-)