ENTERTAINING MYSELF

Onko ihan normaalia tylsistyä, kun ei joudukkaan menemään koulun jälkeen iltavuoroon tai ole muutenkaan merkannut mitään tekemistä tälle päivälle? (Unohdetaan se seikka, että missasin tänään Anna Dello Russon malliston H&M:n showroomilla….) Tai että kämppis vilkuilee ihmeissään kun en osaa olla paikallani? Ehkä saan syyttää lähiaikoina turhan aktiivisia arkipäiviäni, mutta tänään on kyllä ollut hassu fiilis. Olen istunut sohvalla kahden muun naisen kanssa hihittelemässä. Lämmittänyt lounaaksi jääkaapin perukoilta löytynyttä chili con carnea, josta tein viikonloppuna erittäin maittavan vegeversion. Pyörinyt pitkin asuntoa sekä nyt viimeisimmäksi lakkaillut kynsiäni. Ne ovat maagisesti kasvaneet taas naurettavan pitkiksi. Tai toisaalta juuri sopiviksi, jos ajattelee asiaa siltä kantilta, että niitä on nyt kiva lakkailla. 

Niin ja on muuten erittäin normaalia ottaa miljoona(no siis ainaski kymmenen) kuvaa tästä niinkin ihmeellisestä toimituksesta. Mutta kun ne on niin kivan sävysiä(sekä kuvat että kynnet), että ehkä tekin tykkäätte…

DSC06702

DSC06683

DSC06688DSC06687DSC06710


Kuuluisko teidän maanantaihinne jotain vähän mahtavampaa? Niin ja hei, mahtavuudesta puheen ollen, tää tyttö valmisti tänään ihan itte elämänsä ensimmäisen peruskaavan. Juhuu! Ehkä siitä paperikasasta tulee joku päivä vielä ihka oikea hame. Sit mä vasta hurrailenkin. 

Kiinnostaisko nämäkin?