BUDDIES

Mun piti kirjoittaa ihan huoleton lause siitä, että kuinka mulla olisi ollut tänään sitä mun toista kouluani, mutta aloin miettimään, että oletteko te enää oikeesti kärryillä tästä kaikesta :-D Pieneksi selvennykseksi, mun elämääni kuuluu tällä hetkellä aika sekavaa. Arkisin käyn nyt siis kolmatta viikkoa koulussa Loimaalla, jossa opiskelen vaatetusartesaaniksi. Siinä ohessa mä käyn iltaisin ja viikonloppuisin töissä ja lisäksi parin viikon välein lähipäivinä siellä mun Turun koulussani. Turun koulusta mä sain suoritettua viime keväänä yrittäjyyden ammattitutkinnon ja nyt olisi vielä työn alla pukeutumisneuvonta. Lisäksi mä tein äsken muuton(siitäkin joku oli ilmeisesti vähän pihalla) ja muutin siis Forssassa yhteen serkkuni kanssa. Noniin, jos joku vielä on ihan pihalla, niin kysymyksiä tonne kommenttilaatikon suuntaan ;-) 

Noin, nyt mä siis aloitan. Mulla piti olla tänään Loimaan koulun sijaan lähipäivä Turussa, mutta järisyttävän jyskyttävä migreeni pakottikin mut makoilemaan kotona koko päivän. Nukkumisen lisäksi olen hengaillut lähinnä akselilla jääkaappi/sohva. Ja tulen kohta hulluksi. Tylsän rentoilun keskeytti kuitenkin hetkellisesti postimies, joka toi mulle ”yllätys”paketin. Yllätys siksi, etten millään meinannut muistaa, että voitin tässä taannoin kilpailun, jonka palkintona sain itselleni kaksi uutta kaveria pötköttelemään kanssani sohvalle. 

4.9

Kiitos söpöläisistä RAWR Magazine ja H&M! 

Eivätkö olekkin aivan ihania? Mä ihailin jo aikaisemmin H&M Homen uutta lasten mallistoa ja nyt oli pakko käydä fanittamassa niitä vielä vähän lisää. Sen lisäksi että mietin, kuinka kivaa olisi, että noita hupullisia pyyhkeitä tehtäisiin myös aikuisten kokoa, taisin saada myös muutamia ideoita, mitä ostan pikkusiskolleni syntymäpäivälahjaksi. Noita pehmokavereita muuten näyttää löytyvän myös nettikaupasta hintaan 15 euroa, jos joku sattui ihastumaan hiukan enemmänkin :-)