A LITTLE PIECE OF

Täällä hymyillyttää. Kämppäkaveri on nimittäin palannut ja toi mulle tullessaan palan Turkkia. Omenateetä sain ruhtinaalliset kaksi pakettia, Kossin pikavierailulta mukaan oli tarttunut pussillinen kreikkalaista mausteseosta ja sainpas muutaman rannekorunkin. Kummatkin täydellisesti uuden omistajansa näköisiä. Saatoin myös vähän innostua ja miettiä minkä parina ne muodostavat kivoja koruröykkiöitä. Hieman sekopäistä ehkä, mutta ei se oo niin justiinsa tässä residenssissä. 

DSC06668

DSC06655

DSC06672

DSC06663DSC06668

Mustaa ja neonkeltaista yhdistelevä setti oli mukana matkassa eilen, kun vietin taas aivan mahdottoman spontaanin lauantai-illan. Menin moikkaamaan kaveria sen työpaikalle ja istuskelin tiskillä kun neiti laski humalaisille kaljoja. Kyllä, lasken itseni samaan kastiin. Tänään onkin tullut vain rentoiltua kotona, siivoiltua ja polteltua kämppiksen Turkista raahaamaa vesipiippua. Tarvii katsoa kauanko kestää ennen kuin naapurin mamma soittaa kauhuissaan poliiseille, että meidän parvekkeella käryää epäilyttävästi joka ilta ja tuoksuu ihan persikalta.