TOO MUCH TO TELL

Uhupsista! Täällä päässä päivittelee yksi tuhma bloggaaja, joka on pitänyt hiljaisuutta yllä ainakin itsestään ikuisuudelta tuntuneen ajanjakson eli, ööh kolme päivää. Mutta tietäisittepä mitä kaikkee olen tässä kolmen päivän aikana saanutkaan aikaiseksi ;-) Sen lisäksi että viikonloppu meni juhliessa Holjilla(kyllä, niillä villeillä Forssan kaupunkifestivaaleilla) mä myös saatoin vastaanottaa opiskelupaikan ja allekirjoittaa vuokrasopimuksen mun uuden kämppikseni kanssa. Kyllä, sellasia pieniä muutoksia siis täällä päin!

Mutta niistä enemmän toiste eli toisin sanoen sitten, kun itsekin tiedän jotakin enemmän sen sijaan, että olen hiukan pyörällä päästäni :-) 

DSC05319-001

DSC05363-001DSC05340-001

DSC05359-001


Mekko KappAhal/ Laukku Pieces(saatu blogin kautta)/ Korut Mango+Cubus+H&M+Accessorize

Sekavan aivopierun kuvituksena perjantainen asu, jossa mä vietin aikas onnistunutta vapaapäivää perjantaina. Tai itseasiassa tossa mekossa on tullut vietettyä aika monta muutakin päivää, sen verta sinnikkäästi mä vetelen sitä päälleni. Jospa mä huomenna koitan pukea jotain muuta, kun käyn moikkaamassa kesäloman jälkeen noita mun Turun koulun tyttöjä! Mä kun en suinkaan meinaan aio jättää sitä koulutusta kesken, vaan ajattelin jälleen hiukan ylikuormittaa itseäni ja tehdä sen sillai rennosti vapaa-ajallani ;-) 

Nyt nukkumaan, palataan ens kerralla hiukan nopeammin, ettei tää bloggaaminen tuntuisi niin omituiselta.