TIPTOES

Puhutaanko siitä, kuinka kornia on löytää sellaiset kengät, joista on salaa unelmoinut koko kesän ajan, elokuussa? Tai siitä, että löytää ne eurolla kirpparilta? Tai siitä, että ei pikku flunssassaan uskalla lähteä niillä pihalle asti? Eeei. Puhutaan mielummin siitä, kuinka söpöt sandaalit meitsi löysi keskiviikkona minimaalisen kirpputorikierroksensa yhteydessä. Malli on tosiaan juuri sitä, jota olen koko kesän katsellut. Ruskea väri puolestaan on hiukan erikoisempaa minulle, noista koristehelmistä nyt puhumattakaan. Mutta yhtä kaikki, mahdottoman kauniit yksilöt ovat nämä. 

DSC05603DSC05618

SANDAALIT 2NDHAND 

Näin kirppistelystä puheen ollen, arvatkaapa minkä ahaa-elämyksen koin eilen? Mä omistan niin julmetusti vaatteita, että olisi vissiin ihan hyvä aika pitää pieni ostostauko. Vähän veistelin siihen suuntaan, että pahimman ostoshimotuksen iskiessä voisin lompsia lähimpään kirpputorille selailemaan tarjontaa, mutta vaatekaupat itsessään olisivat ehdottomasti pannassa. Pystyisköhän tällaista lupausta ylläpitämään tammikuun alennusmyynteihin asti? Ei pentele, en lupaa mitään ;-) 

Mut niin, mitäs tykkäätte euron sandaaleista? 


PS. Älkää jooko sit naurako mun prinssinakeilleni, ne kovin yritti olla ihmismäisen näköisiä…