THAT’S NOT MY NAME

Mun on pitänyt jo viikon verran ottaa teille kuvia hiukan toisenlaisesta Pauliinasta. Sellaisesta, joka kopsahti postiluukusta alas kauniiseen vaaleanpunaiseen nyssykkään puettuna. Se on sievä, juuri oikean mittainen ja sopii yhteen lähes kaikkien vaatteideni kanssa. 

DSC05700

DSC05674

DSC05717

Kuvissa keimailee siis Nimesi.fi-sivuston minulle lahjoittama koru, josta olen ihan täpinöissäni. Suht hassua ihmiseltä, joka ei juuri liiemmin kaulakoruista välitä. Tästä murusesta olen kuitenkin unelmoinut jo hetken aikaa, ja voin suoraan myöntää olevani lapsellisen onnellinen siitä. Se on hiukan erilainen, kuin ne normaalisti blogimaailmassa vilistelevät. Tämä kun on kultainen ja hiukan normaalia pidemmällä ketjulla varusteltu.

Pitäisi löytää tälle vielä vaan joku korukaveri, jonka kanssa se voisi hengailla kaulassani sopusoinnussa. Koruröykkiöt kun tunnetusti ovat se minun juttuni ;-) 

Mitäs tykkäätte? Onko nimikorut kulunut klisee vai aivan ihania? 

Mun mielipide taitaakin olla aika selvää kauraa, mä kun voisin nukkuakkin tämä kaulassani… 

PS. Mulla olis kivoja uutisia niille, jotka siellä ruudun takana haaveilee omasta nimikorustaan. Nimesi.fi tarjoaa teille -10% alennusta kaikista 30.11.2012 tehdyistä tilauksista. Muistakaa vaan mainita alekoodi yesdear10.

EDIT// sori murut aivopierusta, koru on tietenkin kullattu, ei kultainen!