SURPRISE YOURSELF

Kyllä te sen tiedätte, että aina kehotetaan sovittamaan vaatteita ennen ostamista. Usein tällä tähdätään kai lähinnä siihen, ettei kaapit pursuilisi vaatteita, jotka eivät oikeasti edes pue ostajaansa saati sitten päätyisi ikinä käyttöön asti. Mutta mäpä kehotan teitä sovittamaan myös niitä vaatteita, joita ette itse asiassa ikinä kuvittelisi ostavanne. Voitte yllättyä, niin kuin minä tein. 

Mä löysin tällä viikolla Gina Tricotin alerekistä mekon kolmella eurolla. Huokean hintansa puolesta olisin voinut kipittää sen kanssa vaikka heti kassalle, mutta siinä oli muutamia vikoja. A) se oli muutaman koon liian iso ja aivan huvittavan pitkä lyhyeen varteeni verrattuna, B) se oli yhtä maanisesti karttelemaani väriä: mutaisen ruskeaa sekä C) se oli sataprosenttista viskoosia. Jokin hyvän laatuinen mielenhäiriö sai mut kuitenkin viemään sen mukanani ensin sovituskoppiin ja lopulta ihan jopa sinne kassoille asti. Ja niin, aika söpö se vaan musta on.

DSC06089DSC06068DSC06092DSC06085

MEKKO GINA TRICOT/ LAUKKU ZARA/ BOOTSIT DINSKO/ FARKKUTAKKI 2NDHAND/ KAULAHUIVI H&M/ 

Huolimatta siitä, että sen joutuu kuromaan vyöllä inan ylemmäksi, se on aika mahtava. Ja mitä parasta, juuri sopiva vaate tähän hassuun välikauteen, kun tekee mieli käyttää sekä kesä- että syysvaatteita. Tänään mekko linkittikin taitavasti yhteen kesäisen farkkutakin, syysbootsit sekä uuden lempparihuivini. Ja niin, unohtakaamme tuo valtava takkupehko toisella puolella kasvojani ja se seikka, että saatan näyttää hiukka bygmiltä. Sillä tänään näytin aika kivalta omituisen uuden mekkoni kanssa.