PINK GRAPEFRUIT

Mun ihoni on ollut mahdottoman ongelmallinen niin kauan kuin vain saatan muistaa. Nyt jo hiukan aikuisempana se on voinut itseasiassa yllättävän hyvin ja oireilee lähinnä stressiin, unen puutteeseen ja liialliseen julhlimiseen. Mutta myönnettäköön, että viime aikoina on tullut juostua joka paikassa pää kolmantena jalkana, nukuttua säälittävän pituisia yöunia ja tissuteltua pikkasen liian usein. Rivien välistä onkin varmaan luettavissa, että allekirjoittaneen naama kukkii tällä hetkellä pirun kauniisti. Ja on oikeastaan kukkinut taukoamatta jo hiukan yli viikon. 

Onneksi Milttonin tytöillä on kuitenkin kristallipallo, jonka avulla ne ilmeisimmin osasi ounastella tulevat ongelmani ja laittoivat mulle postissa mahdollisen pelastuksen eli paketillisen Neutrogenan Visibly clear tuotteita. Mä todella toivon, että nää olisivat hiukan enemmän hyödyksi, kuin mulla tällä hetkellä käytössä olevat Herbinan putelit. Don’t get me wrong, mä rakastan niitä yli kaiken, mutta ilmeisesti mun kasvoni pitävät niitä turhan mietoina. 

24.8

(tuotteet saatu blogin kautta) 

Nuo yläpuolella olevat kumppanit puolestaan lupaavat a)poistaa epäpuhtauksia, b) tehdä sen hellävaraisesti, mutta tehokkaasti ja c) rauhoittaa ja kosteuttaa sitä siinä sivussa. Vakuuttavat puheet saivat mut ottamaan nämä testikäyttöön ja odottelen innolla jospa nää saisi jotain aikaiseksikin. Sen lisäksi voisin myös mahdollisesti nukkua hiukan enemmän ja juoda muutaman lasin enemmän vettä kuin kahvia. Voisi varmaan nämä väsymys-silmäpussitkin kadota kummasti taivaan tuuliin ;-) 

DSC06008DSC06010

Onko jollain jo kokemuksia kyseisistä tuotteista taai haluatteko kuulla näistä lisää kun olen testaillut niitä enemmän? 

PS. nää muuten lupailee tuoksuvansakin ihan mielettömän hyviltä. Mun nenässä on varmaan jotain vikana, kun en liiemmin innostu tuosta tuoksusta, vaikka muutoin tuotteista pidänkin. Mun sisko kun puolestaan kehui sitä ihanan raikkaaksi. Kumma nenu tällä neidillä…