LITTLE GARDENER

Mitä tapahtuu, kun kaksi puutarhassa työskentelevää naisenalkua saa ekan ihka oman(tai ittelleen vuokratun) parvekkeen? No sekoaminen. Milla oli hamstrannut töistä kassiin jo muutaman krysanteemin ja mä menin ja lisäsin kasan päälle vielä heben ja syklaamin. Ja jos myönnetään, niin tekisi mieleni vielä pikkasen syysastereitakin….. 

16.81

16.82

16.83

Vielä niitä ei ole istutettu, eikä parvekkeellakaan oikeasti ole muita kalusteita kuin tuo sään pieksemä vanha puutarhapöytä. Sanokaa hulluksi, mutta oli sitä pakko vähän lavastaa kotoisaa tunnelmaa tuonne olohuoneen jatkeellekkin. Ihan vaan huvikseen. Sunnuntaina sitten siihen yhteen ruotsalaiseen ostoshelvettiin hakemaan sinkitty hylly ja muutamia metallisia jakkaroita, jotka saa jäädä tuonne sitten ihan oikeasti. Odotan innollaaa :—-)