IT MAKES YOU FEEL GOOD

25.8

Mulla on jotenkin hassu tapa tuntea aina pienoista ahdistusta bilepukeutumisesta. Sitä haluaa näyttää hyvältä, mutta kuitenkin säilyttää sen oman persoonallisen otteensa pukeutumiseen. Ahdistavaa siinä varmasti on se tunne, kun tajuaa pukeutuvansa liikaa jotain muuta kuin itseään varten. En vain osaa sanoa kuka tai mitä se jotain on. 

Siispä tänään muistutan itseäni ja tuijotan tuota uuden olohuoneemme seinällä roikkuvaa taulua, jonka askartelin eilen illalla tylsyyttäni. Tuon tekstin sanoma on niin yksinkertainen ja niin oikea, että jollain tapaa se on jo naurettava. 

If it makes you feel good wear it. 

Well I sertainly will!

Terveisin ällörumaaknepöhötys-päivästä kärsivä bloggaaja, joka juhlii tänään serkkunsa synttäreitä. Serkkunsa, joka aikoo pukeutua tänään allekirjoittaneen vanhaan nahkahameeseen, vain jos se sitten illan pikkutunneilla tuntuu hyvältä.