I’M NOT TIRED

Tekisi jälleen mieleni pahoitella äkkinäistä hiljentymistäni, mutta en taida jaksaa. Sen sijaan voisin hiukan valaista mitä kaikkea sitä on tullut lähipäivinä puuhailtua. Perjantaina aloin olla kunnialla selvinnyt silmätulehduksestani, mutta vaihdoin sen heti kättelyssä järisyttävään migreeniin. Lauantaina sain kämppikseni(eli siis serkkuni) kanssa avaimet uuteen kotiimme, ja käytiin vetämässä pikku voitontanssit upouuden kotimme laminaattilattioilla. Sunnuntaina kärsin pikkuisesta kankkusesta ja raahailin jo muutamia muuttolaatikoita uusien kotiseinien sisäpuolelle. Maanantaina aloitin koulun huonoilla fiiliksillä, kävin mököttämässä iltavuorossa ja pakkailin hiukan lisää. Tiistai puolestaan on toisinto eilisestä, vaikkakin koulu tuntui tänään jo hiukan paremmalta.

DSC05451

DSC05444

DSC05447

Ei tässä kai muuta informaatiota kuin se, että terkkuja sekasorron keskeltä. Olen nukkunut aivan liian vähän, ollut epävarma koulustani, kantanut miljoona muuttolaatikkoa ja ollut kaiken lisäksi vielä töissäkin. En myönnä olevani väsynyt, vaan valehtelen olevani hiukan kiireinen. Postaustahti palautuu toivon mukaan normaaliksi vielä tämän viikon aikana. Toivottavasti siksi, että silloin se tarkoittaa, että minäkin olen hiukan hidastanut tahtiani. 

Nyt unille uuden kämppikseni kainaloon. Me kun koettiin paljon tärkeämmäksi fiilistellä hämärtyvää iltaa parvekkeellamme teemukien kera, kuin että olisimme jaksaneet pedata minun vuoteeni. Ehkä sitten huomenna. Sitten kun olen käynyt koulussa, tehnyt iltavuoron ja purkanut ne miljoona tänään kantamaani muuttolaatikkoa. Hyvää yötä!