I NEED…WANT….NEED

Vaikka niin kovasti(ja niin kovin epäonnistuneesti) yritän kiristellä kukkaron nyörejän,i on inpiraatiokollaseeja silti kiva tehdä. Tällä kertaa tosin mennään jo aika vaarallisilla vesillä ja unelmoidaan tietynlaisten asukokonaisuuksien sijaan asioista, joita mä ihan oikeasti haluaisin. Mutta no worries, mitään ei ole vielä ostettu, vielä…

1. Melkein heikottaa, kun vain suonkin ajatuksia tuolle tulevalle H&M:n asustemallistolle, jonka suunnittelijana toimii itse Anna Dello Russo. Tämä asustehamstraaja aikoo niin a) käydä hipelöimässä mallistoa H&M:n showroomilla ja b) luovia tietä kyynärpäätaktiikalla, kun nuo ihanuudet vihdoin lokakuussa rantautuvat kauppoihin. Mums. 

2. Tää tarvitsisi uuden koululaukun, ihan vain siitä syystä, ettei mun vanhani meinaa niellä kaikkea sitä tavaramäärää, mitä mä joudun päivittäin kantelemaan mukanani. Koska täydellistä mustaa reppua ei ole vielä löytynyt, olen haikaillut myös Angelika Blickin Nelly Trendille suunnitteleman totebagin perään. Se on harvinaisen kookas ja harvinaisen ihanan minimalistisesti leikattu. Mums numero kaksi. 

Downloads14

3. Suhteellisen ankarana Missoni-fanina en voi olla innostumatta kyseisen lafkan yhteistyöstä Lindexin kanssa. Ihan kaikkien vaatteiden leikkauksille en syttynyt(kuosit sitä vastoin on aina ja iänkaikkisesti täyttä rakkautta), mutta tuo huovutettu villatakki on aivan valloittava. Vaikuttaa sekä huipputrendikkäältä, että elinikäiseltä kumppanilta. Mums numero kolme. 

4. Monki se vaan osaa. Alan pikku hiljaa epäilemään, että ne vihuliaiset ihan kiusallaan suunnittelevat jatkuvalla syötöllä maailman täydellisimpiä mekkoja. Vai miten olis tämän maksimekon laita, joka suorastaan anelee kaverikseen nahkatakkia ja sitä mun uutta burgundin punaista huiviani? Ja mua tietty sen mekon sisälle. Mums numero neljä. 

Kaikesta päätellen mä joko syön ens kuun puuroa muutoinkin kuin aamupalaksi tai sitten mä etsin äkkiä itselleni jonkun rikkaan aviomiehen. Muita vaihtoehtoja? Ei taida olla ;-)