I AM TELLING YOU

Bahahhah, en edes tiedä kehtaanko kertoa tätä tuon eilisen itkuvirren jälkeen, muttaa…..mulla on ihan järisyttävä flunssa. Niin järisyttävä, että mun opettajani katsoi parhaaksi lähettää mut kotiin kesken päivän. Ja olen mä myös niistänyt/yskinyt/aivastellut sellasella temmolla, että heikoimpia sivusta seuraajia heikottaa. Niin, ja asukuvista päätettiin siskon kanssa jättää ihan suosiolla toi naamataulu vähemmälle huomiolle. Kumma sinänsä, musta tuo mun rohtunut nenänpääni ja yskimisestä punoittava nassuni on oikein hemaisevaa katsottavaa ;-) 

15.8

15.81

FARKUT+BIKERJAKKU ZARA/ NEULEPAITA+BALLERIINAT+LAUKKU H&M/ 

Väripaletti oli tänään käyttäjälleen muuten erittäin mieluinen ja sai mielialaa hippasen ylemmäksi kaikesta köhimisestä huolimatta. Jotenkin tuo hopeisena kimmaltava neule sai minttuisen jakun näyttämään vieläkin salonkikelpoiselta, vaikka pieni mieleni halajaakin jo päälleen syksyisiä värisävyjä. 

Nyt koomailemaan kylpyammeen puolelle(kyllä, meillä on sellanenkin, kihihihi) ja sitten nukkumaan. Huomenna uusi yritys koulun penkillä sekä tuon flunssan suhteen, että mielialani. En vieläkääään ole ihan satavarma ;-)