HELP ME DECIDE

Siinä vaiheessa kun vanha nokialainen on näyttänyt viimeiset puoli vuotta, että sulla on jokin näkymätön viesti jatkuvasti lukemattomana, tilttailee mitä omituisimmilla tavoilla ja sohlailee muutenkin jatkuvasti, on aika harkita uutta puhelinta. Sen lisäksi, että olen harkinnut, voisiko mystiset soiko-muka-mun-herätyskello-tänään-pommiin-nukkumiset laittaa vanhan romun piikkiin, olen myös käynyt katselemassa uusia luureja.

Uusimman Lumian lisäksi löysin itseni hiplailemasta Samsungin malleja. Olen aina ollut tasaisesti kummankin merkin tyttö. Jos nyt itseasiassa oikein muistelen, niin saattaapi olla, että minulla on vuorotellen ollut aina jomman kumman yhtiön silloinen muotiluuri käytössäni. Ja muotiluurilla tarkoitan niitä halpoja, mutta hyvän näköisiä pikku puhelimia, joita myydään hyvillä tarjouksilla pikku tytöille. Minulla on ollut punainen, limen vihreä sekä pinkki.

Nyt tahtoisin valkoisen ja noh, hippasen kalliimman. Sellaisen, jolla voisi selata nettiä vaivatta, tehdä ehkä pikaisia päivityksiä tänne blogin puolelle tai ainakin luonnostella postauksia koulun välitunnilta käsin. Sellaisen jossa on hyvä kamera, jotta voin rauhassa myöntää koukuttuneeni Instagramiin ja näppäillä kivoista asioista kuvia silloinkin, kun kolmen kilon järkkäri ei keiku mukanani.

Kuvakaappaukset33

Kuvat täältä!

Yllä näkyy kaksi mallia, joita olen kuolaillut liikkeessä käsin. Note on valtava, sen myönnän, mutta niin houkutteleva. Sitä oli yllättävän mukava käyttää, vaikka epäilinkin pystynkö edes pitämään tuota valtavaa näyttöä normaalisti kädessäni. Mukavuuden lisäksi näyttö oli ihan huikaisevan tarkka, kamerasta nyt puhumattakaan. Myönnettäköön myös, että Note on puhtaasti hifistelypuhelin, jolla taittuu leppoisasti kaikki ei-niin-olennainen, mutta mä olen ihan tarpeeksi monta vuotta tyytynyt sellaisiin, joiden suoristuskyky riittää ainoastaan tekstiviesteihin ja soittamiseen.

Galaxy SIII puolestaan oli ihan uusi(ja se kaikissa Olympialaisten mainoksissakin näkynyt) kaveri. Mikä mahtavinta, siinäkin on suuri, melkein nelituumainen näyttö. Käytettävyydessä en oikein huomannut muuta eroa kuin sen, että tätä oli hippasen helpompi käsitellä kokonsa puolesta. Mutta toisaalta, mä en nyt olekkaan mikään maan suurin kännykkähifistelijä ;-)

Pidemmittä jaaritteluitta, nyt olis teidän aika heittää totuutta pöytään toverit! Sattuisko jollain olemaan noista jompi kumpi, ja jos on, niin mitä olette pitäneet siitä? Ja jos täällä on joku intohimoinen tekniikan rakastaja, joka muuten vain haluaa valistaa minua, niin antaa palaa! Nipottaminenkin on sallittu, kunhan vain autatte mua päättämään, että kumman noista yrittäisin syksymmällä sujauttaa budjettiini. Vähän kyllä luulen, että kytkykaupalla mennään täällä päässä, sen verta paljon tekee mieli erinäisiä uusia kotijuttuja ;-)

EDIT// postauksen kuva vaihdettu! Olin laittanut palluroista lähtevät nuolet väärin päin….en oo väsyny.