FAVORITEx3

Viime sunnuntainen naamatauluni tai oikeastaan siinä esiintyneet meikkituotteet herättivät yllättävän paljon kiinnostunutta pulinaa tuolla kommenttilaatikon puolella. Siispä ajattelin esitellä teille tuon teitä kiinnostaneen parivaljakon(=luomiväri&huulipuna) ja uutuuden, josta olen mielettömän innoissani(=kynsilakka). 

DSC06143DSC06149

Maybellinen voidemainen luomiväri tupsahti meikkilaukkuuni(sain tämän siis Emmiltä) ja syrjäytti kaikki muut lajitoverinsa täysin. Siinä on ihanan metallinen, mutta kuitenkin jollain tapaa mattainen hehku. Sellainen, mitä näkee kauniissa silkkikankaassa, you know. Levittyy oikein passelisti, pysyy kauniina pitkään ja korostaa kivasti allekirjoittaneen hassun värisiä silmiä. 

DSC06130

DSC06156

Huulilla puolestaan on viihtynyt jo pidemmän aikaa ja oikeastaan lähes päivittäin Kate Moss for Rimmelin kermainen nudepuna. Joku viisaampi voi kertoa, että onko tätä vielä myynnissä, mä en meinaan ole ihan varma. Itsehän hamstrasin tätä muutaman hylsyn alemyynneistä, ettei vaan pääse loppumaan ;-) 

DSC06160

Ja niin, sitten mun uuteen vauvaani. Keltään ei vissiinkään ole mennyt ohi, mitkä ovat tämän syksyn trendilakat? Tumma ja syvä viininpunainen sekä mutainen ja vaaleahko ruskea. Jälkimmäinen multa jo löytyykin entuudestaan, mutta kaikki mun aikaisemmat viininpunaiseni olivat auttamatta liian kirkkaita tai apua, glitterisiä mun trendinenulleni. Tämä on kuitenkin täydellinen(on muuten oikeasti hiukan rusehtavampi kuin kuvissa), hiukan sellaisen öh, hyytyneen veren sävyinen. Jep, sellaisia mielleyhtymiä. Lopettaisko sitä vaikka ton True Bloodin katselemisen?