DENIM LOVE

Asukuvaajan puutteessa(mitens olis jalka ja kaukosäädin neiti Pauliina?) tulisi nyt vain yksityiskohtia oikein mieluisasta asusta, jossa kipittelin tänään pitkin koulun käytäviä. Musta, pitkähkö trikoomekko ja nilkkurit ovat muuten aivan ykköset syysvaatteet! Kiitos myöhäisten helteiden, niiden kanssa ei tarvitse vielä pukea sukkahousuja ja asustuksen kanssa voi antaa mielikuvituksen lentää oikein kunnolla. Tänään ne saivat kaverikseen tällaista: 

16.8

FARKKUTAKKI 2NDHAND/ KAULAHUIVI GINA TRICOT/ REPPU BIANCO/ RANNEKORU H&M/ KELLO ESPRIT/ 

Farkkutakki muuten kirppissaalis tältä viikolta, kun olin itseasiassa metsästelemässä kalusteita meidän parvekkeellemme(kyllä, meillä on sellainenkin ;–)). Se on ihanan pehmoista denimiä ja muutaman koon liian suuren mitoituksensa takia kivan rento syysmekkojen kaveriksi. Tekisi mieli pukea tämä huomennakin…..