CASUALS

Onnistuin saamaan itselleni viikonloppuna messevän silmätulehduksen(ei ymmärrä, eikö meikit ja piilarit päässä kannatakkaan nukkua paria yötä peräkkäin?), jonka vuoksi olen vedellyt koko viikon silmälasieni kanssa. Pakko myöntää, että piilolinssittömyys on harvinaisuutensa lisäksi suhteellisen mukavaa, mutta mä tarvits….haluaisin uudet silmälasit. Nuo reipas vuosi sitten Specsaversilta ostetut Sandin kehykset ovat toki todella kivat, mutta  kaipaisin ehkä jotain hiukan….pirteämpiä yksilöitä! En tiedä kumpi houkuttelee enemmän, hyvin näkymättömät(esim. läpinäkyvät tai tooodella ohut sankaiset) vai jotkut kirkkaana hehkuvat.

Tarvinnee yrittää punnita mallin lisäksi sitä, että ostaisko sitä mieluummin uudet rillit itselleen syksyn&koulun kunniaksi vai jotain kivaa uuteen asuntoonsa ;-) 

8.8

Silmälasit mukaan lukien tiistainen ulkomuoto oli jotain hyvinkin arkista. Kukkapöksyt, glitterillä terästetty ohut neulepaita, kasa koruja ja iso nahkalaukku sopivat oikein hyvin koulussa istuskeluun. Tuosta viimeisimmästä asusteesta vielä sen verran, että en kestä kuinka kaunis siitä on tullut. Tuo nahka tuntuu nyt jo vaihtaneen väriä ja siitä on patinoitunut se liika ”vaaleanpunaisuus” pois. Oh, se on ihana.
Tämä olisi aika messevää omistaa myös mustana, mutta ehkä mä nyt hillitsen itseäni sen verran, että saan edes uuden soffan ostetuksi :-P (Tiedättekö muuten, että sohva on hyvin tyhmältä kuulostava sana sen jälkeen, kun on puhunut siitä viikon putkeen tulevan kämppiksensä kanssa. Sohva, really?)

PS. Arvatkaapa muuten kuinka onnellinen olen, kun saan laittaa seuraavan kerran sellaista luksustuotetta kuin ripsiväriä? Mun olemattomat pikku räpsyttimeni näyttävät meinaan aika huvittavilta näissäkin kuvissa. Grrr, hiton tulehdusherkät silmämunani…..