BO-RING-RING

Onneksi on olemassa niitä rentoja vaatteita ja tuttuja väriyhdistelmiä, mitä on hyvä heittää aina päällensä silloin kun aivot lyö tyhjää. Niin kävi eilen, kun vähäisillä unilla kärvistelleet aivoni eivät suostuneet keksimään mitään säädyllistä päälle puettavaa. Onneksi harmaa ja musta pelaavat yhteen aina, varsinkin, kun niitä jaksaa maustaa hiukan denimillä ja muutamalla korulla. Ja hassun pikkulettikampauksen käkkärtämän hiuspehkonkin saa onneksi ruotuun, kun muotoilee siitä ampiaspesän pään päälle. 

17.8


FARKKUTAKKI 2NDHAND/ HOUSUT+NEULE+HUIVI+BALLERIINAT H&M/ LAUKKU ZARA/

Tänään mun puolestaan pitäisi kiskaista päälleni jotain hiukan mielikuvituksellisempaa. Tai eeei nyt niinkään mitään ihmeellistä, mutta jotain missä voi nollata hiukan tämän viikon stressejään. Mitään sen kummempia suunnitelmia ei olla kämppiksen kanssa laadittu, mitä nyt alkuillasta ajateltiin mennä rilluttelemaan työkavereiden kanssa. Eiköhän me jotain kivvaa aina keksitä :-) 


Kivaa viikonloppua teillekkin puput! 


PS. Palkataan joku, jonka runosuoni sykkii hiukan vahvemmin kuin allekirjoittaneen. Pesti alkaa än-yy-tee-NYT!