UHUPSISTA

Heikko mieli ei aina tee oikein, ei ainakaan silloin, kun punaiset alelaput ovat vallanneet asustehyllyt. Katkerasti tiedostan, ettei mun korukokoelmani tarvitsisi lisäkseen enää yhtäkään yksilöä, mutta kun……niin. Ovathan ne nyt kauniita, eivätkö olekkin? 

16.73

Yllättävänkin siron ja naisellisen rannekorun nappasin mukaani Kappahalin koryhyllyiltä. Henkäyksen kevyt koru oli muistaakseni osana kyseisen puljun tämän vuotista luontoystävällisempää mallistoa. Kaunis se on joka tapauksessa ja ennen kaikkea ihan täydellinen pari tuolle mun jättineuleelle, josta näin ennakkoon jo ennustan tämän syksyn lempparia. 

16.7

En uskonut lämpeneväni enää tällaisille jykevämmille rannekkeille, joita tuli käytettyä muutama vuosi takaperin jatkuvasti. Ne näyttivätkin yllättäen ihanan raikkailta ja juuri sopivilta lisäyksiltä niihin mun ainaisiin koruröykkiöihini. Mustat ovat jc:stä ja vaalea(eko)nahkainen puolestaan KappAhalista.

16.72

Iso sydän tuolle yllä olevalle. Olen hengaillut varmaan kohta vuoden kädessäni sormus, jonka ostin taannoin Hietsusta vanhalta mammalta pilkkahintaan. Kovan käytön seurauksena se on paljastunut hopeiseksi, sillä siinä ei näy yhtäkään kuluman jälkeä. Tämä saman värisellä kivellä varustettu, mutta hiukan sirompi yksilö puolestaan tarttui kympillä mukaani Accessorizelta. Hopeaa tämäkin, joten siitä iso plussa. 

16.74

Ihanan simppeli, nahkainen kännykkäpussukka löytyi jc:stä ja olen siitä naurettavan innoissani. Vaikka se on oikein passeli tuolle mun vanhalle nokialaisellinikin, niin elättelen toiveita, että sinne tupsahtaisi joku päivä hiukan uudenaikaisempi puhelin ;-) Tarvii vaan eka selvitellä vähän, että minkä sitä haluaisi. 

16.71

Ihanaa, lisää rannekoruja! Näiden kaikkien hinnat pyörivät siinä jossain kahden tai kolmen euron tietämillä, joten eivät tuntuneet tuossa konkurssissa enää paljoakaan ;-) Neonkeltainen H&M:stä ja muut kaksi Accessorizelta. 

Oliko joukossa mitään mistä te tykkäsitte? 

Mä nyt luonnollisesti olen ihan innoissani, mutta se ei varmasti ole kellekkään yllätys kun puhutaan kerran koruista…