THIEF

Minulla on uusi hurmaava ja minttuinen satchel, jonka julmasti kähvelsin Emmiltä. Kyllä, olen lipevä roisto, moraaliton varas ja kammottava rosvo. Tai sitten Emmi vaan sattuu olemaan aika ihana ja antoi minulle vähälle käytölle jääneen laukkunsa lainaksi, jotta minä voisin antaa sille hiukan rakkautta. Ja täyttä romanssia tuo meidän yhteiselo on ollutkin. Se roikuttelee itseään eteiseni kaapin ovesta ja lirkuttelee minulle aina kun kävelen ohi. Ja minä tyttö silittelen sitä hellästi ja välillä kun kukaan muu ei näe, saatan lähettää sille pienen lentopusunkin.  

DSC03966DSC03953DSC03943DSC03957


NEULEPAITA Mango/ KUKKAPÖKSYT JA BALLERIINAT H&M/ SATCHEL Romwe(Emmiltä)/ 

KORUT Forever 21, Mango, H&M + 2ndhand/ 

Tänään laukku pääsi mukaani sellaiseen värikimaraan, etten oikein osaa päättää sopivatko nuo kaikki yhteen vallan mainiosti vai muodostavatko ne yhdessä jotain aivan kammottavaa. Ainakaan ketään ei saanut migreeniä, en edes minä itse ;-) 

Mitäs te muruset pidätte?