TAKE A HINT

Tämä on pikkuinen vinkki teille, jotka taannoin ihastelitte tuota alla näkyvää laukkua, jonka sain lahjaksi Piecesiltä reilu kuukausi sitten. Niitä meinaan oli Jumbon Vilassa useampi kappale koristettu -50%-lappusilla! Piecesin nettisivuilla se puolestaan on vielä normaalihintainen, mutta kannattaa niitä varmasti sielläkin kyttäillä. 

Desktop22

Kollaasit4


Mä itse puolestani menin Piecesin liikkeeseen tuon yllä näkyvän repun perässä, mutta hyllystä löytyi vain sellaista, jossa noiden mustien nahkaosien tilalla oli ruskeaa. Pitikin siis etsintäkuulluttaa teiltä, että oletteko te nähneet kyseistä ihanuutta jossain? Ja jos olette niin sattuiko se mahdollisesti olemaan alessa? Mä olen suhteellisen vakuuttunut siitä, että mä tarvitsen tuon. Olen täysin koukuttanut itseni reppuihin (no hei, kuinka helppo niiden kanssa on esim. pyöräillä) ja jotenkin se mun leopardikuvioiseni ei ihan passaa jokaiseen asuun….

EDIT// Haha, osaan näköjään kirjoittaa…. Ehkä kuitenkin backbag ;-)