SOME LIGHT IN THE DARKNESS? NO.

Pimeässä otetut asukuvat sopivat tämän hetkisiin fiiliksiin paremmin kuin hyvin. Tällä hetkellä ei meinaan oikein irtoa sitä normaalia positiivista-Pauliinaa vaan lähinnä itkun seurauksena järisyttävästä hedarista kärsivä ihmisraunio. Syytän tästä kaikesta oikeastaan postimiestiä, joka kehtasi tuoda mulle ohuempaakin ohuemman kirjekuoren Metropolialta. Kaikki kouluihin hakeneet tietävätkin mitä se tarkoittaa, mutta muille tiedoksi, ettei mulla tärpännyt tälläkään kertaa. Itku. 

DSC03103

DSC03089

DSC03110

Tänään en taidakkaan olla ahkera ja siivota asuntoani paraatikuntoon. Tänään taidan käydä hukuttamassa harmistukseni ensin lenkille ja sitten johonkin herkkusalaattin. Sellaiseen, jota ei tarvitse tehdä itse.

Kuvat on muuten otettu lauantaiyönä kun me oltiin Lauran ja Emmin kanssa lähdössä sangriakannullisen jälkeen keskustaan jatkamaan hauskaa iltaa. Hiukset olivat aika villisti sekaisia, huulipuna niin ja näin, mutta onneksi pitkänä hulmuavana helma pelastaa aina kaiken. Voiskohan sen kanssa mennä nyt lenkille, jospa se piristäisi? ;-)